prozewa blogja

Role models (Példátlan példaképek)

Szerintem Sean William Scott és Paul Ruddal nehezen lehet rossz filmet összehozni, mégha David Wain is a rendező.

De...

5

Sex drive (szextúra)

A Szextúra leginkább az Euro túrára emlékeztet engem, ami nem véletlen, mert sikerült lekoppintaniuk a film jó vonásait és nagy megdöbbenésemre az értelmetlen, rossz jeleneteket nem másolták le, így egy egész jó kis vígjátékot kaptunk...

4

Amerikai pite: A szerelem könyve

Ezt a filmsorozatot sosem fogom megunni, hisz ebben a témában mindig vannak kiaknázatlan területek, ha bár itt egy példa, hogy kezdenek kimerülni az ötletekből ...

3

Bunkó vagyok, így hódítok

 

Elég sokan mondják, hogy szar, de szerintem egy nézhető film...

3

Zombieland

A Zombielandet hallva én azonnal valamilyen horrora gondoltam, amiben majd kaszabolják esztelenül egymást, habár van benne mészárlás, de a trailer-t megnézve rájöttem, hogy ez még jó is lehet:

                       

És jó is...

8

Páros mellékhatás (Couples Retreat)

Hát ez egy télleg fergeteges nagy vígjáték lett!

Jó színészek a hozzájuk illő legjobb szerepben, bomba csajokkal.

Nem érdemes húzni az időt mindenki mennyen és nézze meg ;). Aki nem szeretné lelőni a poént az ne olvassa tovább:

A film négy családról szól amelyeket nagy barátság köti össze és elhatározzák, hogy így nyolcan elmennek nyaralni egyet, gyerekek és minden kötődés nélkül. Eljutnak egy fantasztikus szigetre ahol megannyi szép és jó dolgot ajánlanak nekik csak azt nem említik, hogy mindegyik programon kötelező a részvétel. Ez egy kicsit kellemetlen lesz az elején, mert az egész napjuk fölborul a korai kelés miatt. A szórakozás csak este indulna be, de már senkinek sincs rá energiája valamint estére mindig lesz valamilyen konfliktus. Az egyik konfliktus hatására az egyik csaj átszökik a szembe levő szigetre amelyen éjjel nappal csak a buli megy. Mindenki utánna megy és az út végére mindegyik pár összeveszik, ebben azért közrejátszottak a reggeli elbeszélő kúrák is. A szigetre érve a csávók más fele indulnak el, mint a csajok és így mindenki bulizik a kedvére és nem is a lány érdekli őket amelyik megszökött, de a végén persze összejönnek és 3x boldogabban térnek haza mint valaha lehettek volna.

4

Halloween (első rész)

Brutális egy film, de jó értelemben...

A film elején egy kisfiút és az ő szerencsétlen, szegény életét láthatjuk. Nem egészen az az átlagos fajta, mert mindig kis állatokat öl és kínoz meg. Egy napon viszont az egész családját lemészárolja 10 éves létére. Egyedül a kistesóját és az anyját hagyja életben. Mivel ő az egyetlen gyanúsított (mert az anya dolgozott), így beviszik egy helyre ahol pszichológia kezelés alatt lesz több mint 17 évig, de egy szót sem szól senkinek. Az anyja már a gyilkosság után nem sokkal öngyilkos lett és a tesója nevelő szülőkhöz került. Átakarják a gyilkost szállítani egy fegyházba, de kiszabadul és bosszút áll mindenen és mindenkin akit csak meglát. Főcélja azonban a tesója lesz akit nem megöl hanem elrabol és bezár egy pincébe. Ám amikor beszélni akar vele és elmagyarázni, hogy ő a bátyja, akkor rátámad és egy kést döf a vállába. Ezzel egérutat nyer és elfut, de beleesik egy száraz medencébe ahonnan nem tud kimászni, mert a báty kijön és megakarja ölni, de ekkor meglövi a pszichológus aki a nyomában volt, a hír hallatán, hogy kiszabadult. Ez csak meggyengítette, mert fölállt és megölte a csávót, majd pedig a húgát kezdte el ismét üldözni, aki a pisztolyt fölkapva végül végez vele.

A második rész is hamarosan elemzésre kerül.

Remélem megnézitek mind a két részt, hisz nagyon jók főleg így halloweenkor :).

Köszönöm a figyelmet, Tricky.

6