A Nanny for Christmas

Természetesen ez a film sem mentes a kliséktől, de talán ettől varázsol igazi hangulatot körénk. Ha nincsenek nagy elvárásaink, és csak egy könnyű kis kikapcsolódásra vágyunk a meleg szobában és szeretnénk ráhangolódni a Karácsonyra.

Tovább...

Az alap-sztori rendkívül egyszer. Adott egy viszonylag fiatal, sikeres nő, Ally, akit egy rossz mondat miatt kirúgnak a munkahelyéről. Namármost, ha Ally nem talál gyorsan munkát, akkor képtelen fizetni a lakását, és haza kell kötöznie a szüleihez. Így addig kérleli a barátnőjét, amíg az nem kér neki egy állásinterjút a főnökétől. Ally lelkesen megy be az megbeszélésre Samanthához, aki mint mindig most is el van havazva. Amikor meglátja Ally-t tudja, hogy tökéletes lesz dadusnak. Persze a lány nem erről a munkáról álmodott, így egy kicsit van képedve, mikor megkapja a feladatokat.

Jackie és Jonas, Samantha látszólag elkényeztetett gyerekei végül egészen szimpatikusak lesznek, ami számomra igencsak meglepő, hiszen végig arra vártam, hogy mikor törnek borsot az újdonsült dadusuk orra alá, ehelyett egészen bensőséges kapcsolat alakul ki közöttük.

Eközben Ally megismerkedik Justinnal, akivel természetesen már az első pillanattól fogva kedvelik egymást. De itt jön a bökkenő. Ally nem meri bevallani neki, hogy csak egy dadus, ehelyett inkább azt mondja neki, hogy a New York-i cégnél dolgozik. Természetesen ez lesz majd a konfliktus forrása is, és egy nagy, kollektív összeveszéshez és csalódáshoz vezet, ami természetesen szinte pillanatok alatt el lesz felejtve a fagyöngy alatt.

Őszintén szólva nem egy nagy történet, végig kiszámítható, és néhol be is lassul a film, de nagyon szerethetőek a karakterek: az én kedvenceim természetesen a gyerekek voltak, annak ellenére, hogy nem gonoszkodtak Ally-vel. (: 

4

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről