Már megint te?!

Négy nő, két korosztály, de ugyanazok a problémák: a rivalizálás, a féltékenység, az egymás állandó piszkálása. Hogy miért? Mert ezek nagy része minden nőben megvan. Ez a férfiak számára megfoghatatlan és megérthetetlen dolog. A Már megint, te című vígjáték is erre alapoz. A nő természet "kicsúfolására", és be is válik, mert minden nő talál egy olyan momentumot a filmben, ami már vele is megtörtént, vagy amit ő is átélt életében minimum egyszer. Csajos estékre kiváló választás ez a film!

A középiskola sokaknak nem könnyű, erről rengeteg filmet, sorozatot láttunk már. Főleg, ha valakin találnak valami olyat, amivel csúfolhatják. Márpedig ilyet könnyű találni. Marni  (Kristen Bell) "hibája" hogy csúnya frufruja van, szemüveges, pattanásos. Így a suli legmenőbb csaja (Odette Yustman) és az alattvalói folyamatosan kitolnak vele. Évekkel később találkozunk az immáron sikeres és megszépült Marnyval, aki épp azért siet haza, hogy megismerje bátyja menyasszonyát, akit hamarosan elvesz.

A hazafelé vezető úton, anyjával való pletykálkodás közben jön rá, ki is a leendő feleség. Igen! Marny egykori nagy ellensége az: Joanna. Nem semmi, igaz? A bátyád épp el készül venni azt, aki az egész tinikorodat tönkretette???? 

Marny elhatározza, hogy megakadályozza ezt a frigyet, csakhogy ez nem olyan egyszerű, mert mostanra Joanna szinte teljesen átvette Marny helyét a családban: jobban hallgat rá a kutya, az ő helyén ül az asztalnál stb. Itt bizony tenni kel valamit! A baj csak az, hogy Marny bármit megpróbál az a visszájára sül el, és mindig ő jár pórul. Joanna eközben végig úgy tesz, mintha ő nem is emlékezne a suliban töltött évekre. Ideje emlékeztetni rá!

Eközben feltűnik a képben Joanna dúsgazdag nagynénje (Sigourney Weaver), aki mit ad Isten pont Marny édesanyjának (Jamie Lee Curtis) egykori legjobb barátnője. A két nő rivalizálásba kezd, melynek következtében hol az egyik, hol a másik járatja le magát.

A négy nő civakodása végtelen sok poént eredményez, lányos/csajos estékre kifejezett ajánlott ez a film. De anya-lánya filmnézős estékre is tökéletes választás. Kristen Bellnek (az egykori Veronica Marsnak) nagyon jól állnak ezek a komikus szerepek, és hát ott van még a két nagyágyú: Jamie Lee Curtis és Sigourney Weaver. Egy rövidke szerep erejéig feltűnik, az immár szinte semmilyen filmből ki nem maradható Dwayne "The Rock" Johnson is.

Gondolom nem árulok el nagy titkot azzal, hogy a film vége happy end lesz, (bár addig nagyon sok buktatón kell keresztül menni a leendő házaspárnak) és még Marnyra is rátalál a szerelem.

4

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről