Man in Black - Sötét Zsaruk 2

 

Attól függetlenül, hogy 2002-ben készült, a látvány terén mégis kenterbe veri azt a két filmet, amiket legutóbb néztem (The Terminators – Nincs megváltás, Postal). Néhány napja nagy kedvem támadt megnézni ismét a Man in Black 2-t, mert már elég homályosan emlékeztem a történetére. Kicsit féltem, hogy mai szemmel kissé gagyinak fog tűnni, mint például a Batman és Robin, de ismét tévedtem, mert kifejezetten jót szórakoztam ezúttal is a fekete ruhás ügynökök kalandjain. Külön kiemelném, hogy képesek voltak visszahozni 5 év után a régi szereplőket az első részből, akik már annyira szívünkhöz nőttek, és nélkülük nem lenne ugyanaz.

Maga a történet nem túl erős, igaz meg kellett oldani az íróknak, hogy beépítsék K ügynök emlékeinek visszahozását, és eköré építették a film sztoriját. Persze voltak benne űrlények dögivel, olyan is akadt, aki elpusztítja a Földet, ha nem kapja meg, amit akar, stb.

Egy hosszú nap utáni kikapcsolódásnak szántam a filmet, még mindig tudtam mosolyogni a poénokon és sikerült beleélnem magam a történetbe. Remélem vannak páran, akiknek eszükbe jutattam a Sötét Zsaruk „sorozatot”, leveszik a polcról, kicsit leporolják és megnézik újra.

Ja, és szerepel benne egy egészen picit Michael Jackson is!

6

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről