Supernatural 8x06 - Southern Comfort

Az előző rész meglepően jóra sikerült, ráadásul pont jó pillanatban hagyták abba a sztori elmesélését, ezért joggal gondolhattuk, hogy most is valami hasonló fincsiségben lesz részünk. Végül egész más irányba kanyarodtunk egy kedves ismerős társaságában. A hangulat megvolt, de az igazi élmény elmaradt.

A mindig vicces, de zavarba ejtően különc Garth kapott újabb értékes perceket a sorozatban. Már egy ideje érezhető, hogy az értékesebb mellékszereplők mennyire hiányoznak. Az évek során szinte mindenki lemorzsolódott és ezt az úrt nem nagyon sikerült újakkal betölteni. Garth nem régóta része a díszes kompániának, ám mégis meghatározó figurává nőtte ki magát.

DJ Qualls remekül hozza a teljesen idióta, de annál szerethetőbb vadászt. Némileg furán jött ki, hogy a srácot egyfajta új Bobbyként próbálták ránk erőszakolni az alkotók. Azt hiszem ez nem valami nyerő húzás, hiszen Bobby utánozhatatlan figura volt. Garth pedig olyan, amilyen.

Az előző rész végén beharangozott testvéri ellentét szóba jött ugyan, de nem bontakozott ki teljes mértékben. Valamivel többet vártam volna ettől a száltól, de így sem lett rossz a végeredmény. Garth szerepeltetésével megnőtt a humor faktor, ami visszaszivárogtatta azt a kellemes Supernatural hangulatot, amit úgy szeretünk.

Ettől függetlenül maga az epizód egy random vadászatot foglalt össze, ami egynek elmegy, de mégis kevés.

Összességében egy átlagosnál jobbnak mondható részt kaptunk, ami nem marad örökre emlékezetes, de mégis kellemes kikapcsolódást nyújtott.

0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről