The River 1x03 - Los Ciegos

A roppant hangulatosan indító vadiúj sorozat folytatása máris megérkezett. A misztikummal és különös bezártság-érzéssel megáldott széria most sem hazudtolta meg önmagát. A folytatás is éppen olyan jó lett, mint a korábbi részek csak épp más okokból kifolyólag. A realitás talajára visszasüllyedve emészthettük meg a forgatócsoport újabb kalandját.

A sorozat hangulata még mindig nagyon kellemes. Pedig az első két részben tapasztalt parajeneségeket felváltotta egy sokkal hihetőbb veszélyforrás. Démonok és nyughatatlan lelkek után az unalmasnak tűnő bennszülöttek jöttek sorra. Az elején még azt gondoltam, hogy tuti nem lesz nagy eresztés, de mégis sikerült visszaadni az atmoszférát.

A történet szerint hőseink olyan földre lépnek, ami a helyi bennszülött törzsé. Az átkeléshez a helybeliek beleegyezése szükséges, akik egészen egyedi módon bánnak a látogatókkal. Próbára teszik őket, aztán ítélkeznek felettük. A jókat nem bánták, a rosszakra kíméletlen halál vár.

Egy minimális éjszakai incidens után kis csapatunk tagjai szépen lassan elkezdenek megvakulni. Az idő szorít, az ellenség bárhonnan leshet rájuk, miközben nem tudni mitévők legyenek. Némi családi drámát is csempésznek a történetbe, ami nagyjából várható is volt, de nem dobott fel túlzottan.

Nem úgy, mint az operatőr A.J magánszáma a rész derekán. Komolyan mondom ez a félperces jelenet hatalmasat emelt a színvonalon, nagyon tetszett a férfi játéka.

Végül minden jóra fordult, a törzs belátta, hogy derék legényekkel van dolguk és mindenki ment a maga útjára.

Összességében jól szórakoztam a széria folytatásán. A hangulat és a kivitelezés még mindig nagyon bejövős. Már csak 5 rész maradt.

0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről