Válasz a hozzászólásra

Fringe 4x18 - The Consultant

Szépen lassan haladunk előre az évad és talán a sorozat lezárása felé. A hírek szerint a készítők kétféle befejezést is forgattak. A FOX döntése fogja meghatározni, hogy melyik kerüljön adásba. Az események egész szépen beindultak és annyi misztikum visszaköszön a régi szép időkből, hogy egyáltalán nem tudni, hogy a rosszak mire is készülnek. Itt már nincs helye random részeknek, minden egyes történés a főszálat erősíti.

Minden úgy kezdődött, ahogy szokott. Egy különös „gyilkossághoz” riasztották hőseinket. Dr. Bishop megállapította, hogy a haláleset kapcsolatban áll a másik oldallal. Ezt követően kedvenceink nyakukba vették a világot és átszánkáztak a másik univerzumba, hogy a végére járjanak a történéseknek.

Volt itt minden mi szemszájnak ingere. Walter emberileg közelebb került a túloldali Oliviához, láthattuk a másik Lincoln temetését, közben fény derült a beépített ember kilétére is.

A legszebb az egészben, hogy még mindig csak találgatni tudjuk, hogy mi is pontosan David Robert Jones gigászi terve. Van egy rossz érzésem ezzel kapcsolatban, hogy a készítők jól elszúrják majd ezt is.

Az epizód talán leglényegesebb momentuma, hogy megtudtuk miként szervezte be Broyles ezredest David Robert Jones. Azt lehetett gondolni, hogy a férfit kicserélte egy alakváltóra, de a jó öreg fenyegetés sokkal hatásosabbnak bizonyult. A jó ezredest a fiával tartják sakkban, de a fehér csillagos amerikai szíve győzedelmeskedik és feladja magát meghiúsítva ezzel Jones egyik tervét.

Egy korrektül megkomponált részt terítettek elénk, amelyben ezúttal nagyobb harmóniát véltem felfedezni a karaktereket illetően. Jól szórakoztam, eltelt a játékidő egész gyorsan, léptünk egyet előre.

0

Válasz

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről