A-fraid blogja

Jonah Hex előzetes

Western képregény adaptáció várható júniusban!

0

Letaszítva(Fallen)

Még régebben láttam ezt a filmet és nagyon tetszett. Gondoltam ismét előveszem, hiszen tudjuk, az emlékezet csalfa. Azt kell mondjam, elsőre sem tévedtem.
Talán az egyik legjobb misztikus thriller, amit valaha láttam. Denzel Washington színészi játékát mindig kedveltem, ebben az alkotásban sem vall szégyent.
A Letaszítva egy az elejétől végéig izgalmas és rejtélyes történet.

„…az angyalok, akiket kiűztek az égből…”

8

Happy Town 1x4 – Slight of Hand

Hosszú szünet után folytatódik a rejtélyes kisváros története. Az eddigiektől eltérően gyengébb epizóddal volt dolgunk, de a furcsaságok nem maradtak abba, mi több rejtett kapcsolatokra derült fény.
Továbbra sem lehet kisilabizálni az eseményekből semmit.



Folytatom…

0

Blue Mountain State 1x01 – Pilot

A most bemutatásra kerülő sorozat Eric Falconer és Chris Romano közös munkájának gyümölcse és az alábbi szavakkal lehetne a legjobban tükrözni, hogy miről is szól a produkciójuk: Buli, pia, szex, drog, meg egy kis foci.
Rögtön az elején le kell szögezni, hogy a történet csak egy olyan főiskolán játszódik, aminek van csapata, de nem a sportról szól. Egy meglehetősen felelőtlen, fiatalos, szórakozás centrikus attitűdöt mutat be poénokkal fűszerezve. Az opening mindent megmagyaráz egyébként.

„Az irányító olyan, mint a bráner!

0

Persepolis/Fekete-fehér forradalom

Ez a film nem könnyed darab, a témája elég komoly, bár helyenként némi poénnal oldanak a feszültségen. Marjane Satrapi azonos című, felnőtteknek szóló képregényének filmadaptációjáról van szó, mely egyszerű rajztechnikával tár elénk egy szomorú és hányatatott sorsot.
Életrajzi ihletésű animációs rajzfilm, mely betekintést enged a forradalom előtti (és utáni) Irán életébe.

Teherán, 1978.

7

A legújabb Várható Filmek lista!

Mivel lassan a végére érek a Várható Filmjeimnek (már csak kettő van hátra) ezért megosztom veletek a következő eresztés terveit.
Ez természetesen nem a teljes és végleges lista, de ízelítőnek elegendő.
Amennyiben élnétek bármilyen javaslattal, vagy kérnétek egy filmet, itt megtehetitek.


A Ti Kéréseitek

A lista...

0

Éli Könyve(Book of Eli)

Egy újabb poszt apokaliptikus mozi, de azért nem nevezném tucat filmnek sem. Minden elpusztult, ameddig a szem ellát elhagyatott utak, járművek roncsai, kihalt városok. Ám egy magányos férfi fáradhatatlanul rója az utat. És van nála egy könyv, amit minden áron meg kell védelmeznie és eljuttatnia nyugatra.
Egy egészen tűrhető film a hit erejéről és annak megőrzéséről.

„A hitem visz előre, nem a szemem!”

6

The Big Bang Theory 3x23 – The Lunar Excitation(Évadzáró)

Végére ért ez a remek sorozat, bár az évadzáró nem sziporkázott annyira, mint vártam. Ennek ellenére a rész ismételten ötletes volt. Egy kicsit visszatértünk Penny-hez és Leonard-höz, de az eddig egyetlen olyan szereplő is reflektorfénybe került, akinek eddig semmilyen komoly kötődése nem volt a nőkhöz.
Kivéve a nagymamáját és az anyját. Ez a karakter pedig Sheldon!

Nézzük csak!

0