Pretty Little Liars - kedvcsináló : )

 

Az ABC Family 2010-es nyári újonca. Június 8-án kezdi el vetíteni a csatorna, 10 részre rendelték be az első évadot. Sara Shepard azonos című könyve alapján készült. Sokan a Gossip Girl-höz és a Született feleségekhez hasonlítják.
Többet megtudhatsz a TOVÁBB mögött. : )

Tovább...

A történet négy barátnőről szól - Spencer, Hanna, Aria és Emily - , akiknek a klikkje szétesik, miután eltűnik barátnőjük, Alison. Egy évvel később különös üzeneteket kapnak, hogy legféltettebb titkaik nincsenek tovább biztonságban, aláírásként pedig csak egy "A" áll.(úgy gondolják, eltűnt barátnőjük küldözgeti őket) Nem sokkal később Alisont holtan találják, a rendőrök gyilkosságra gyanakszanak. Az sms-ek pedig nem szűnnek meg. A lányok összefognak, hogy kiderítsék, ki áll a furcsa üzenetek mögött.

Főszerepben: Troian Belissario [Spencer], Ashley Benson [Hanna], Lucy Hale [Aria], Shay Mitchell [Emily]

 

0

Nem 3, hanem 1 évvel később

Nem 3, hanem 1 évvel később kapnak üzeneteket és nem sms-t. Van, aki e-mail, van aki papíron és van aki sms-en. 1 év alatt nem tudom mi számít holttestnek még vkiből.

boreeester képe

kijavítottam, köszi! : )

kijavítottam, köszi! : )

"In time, every sad ending can become happy, it's only sad because one stops telling the story, it goes on, it's just untold"

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.

További információ a formázási lehetőségekről