NBA sztárok újra a vásznon

 

Lebron James & Kobe Bryant

 

Számos példát láthattunk az elmúlt évek során NBA sztárok filmszereplésére, többek közt Michael Jordan és pár „kollégája” a Space Jamben, Shaquille O’Neal főbb szereplései az Acélzsaruban és a Kazaam, a szellemben valamint egyéb filmek kisebb szerepeiben is megjelent. Meg kell vallani a Spaldingot jobban bűvölik…

Tovább...

Most az NBA két fenegyereke bizonyíthatja tehetségét ezen iparágban is, hiszen Kobe Bryant és LeBron James is megjelenik a vásznon, ki pár percre, ki főszerepben.

Kobe második alkalommal vállalt (fő)szerepet, igaz egy 6 perces kisfilmben (The Black Mamba) melyet Robert Rodriguez rendezett. Először a Moesha showban játszotta Terry Hightower karakterét 1996-ban.
A fekete mambát hat teljes napig fogják vetíteni PG-13 és R korhatárú filmek előtt jó pár moziban (itthon nem valószínű) a mai kezdettel. Egyes hírek szerint Kobe és Rodriguez közös munkájának ez csak az első pontja, terveznek egy akciófilmet is, melyről még nincs konkrét hír. Egyéb érdekesség, hogy Kanye West is feltűnik a filmben.

Másik labdazsonglőrünk LeBron James számára szintén nem idegen a mozi világa. 2008-ban a More Than a Game címet viselő életrajzi ihletésű dokumentumfilmben láthattuk, ahol nem mást játszott, mint önmagát. Számos cameo megjelenése is volt az elmúlt évek alatt.
Mostani szerepe sem tér el nagyon valódi énjétől, hiszen a film témája egy csapat srác, akik egy kosárlabda edzőtáborba mennek. A flm tervezett címe Ballers és az Oscar-díjas producerrel, Brian Gazerrel karöltve követik el.

Kevés igazán jó „sportfilm” volt eddig, bár próbálkozásból rengeteg akadt. A sikeresek, számottevő többségben nem a sportkarriert folytató „színészek” szereplésétől volt hangos.
Ugyanakkor mindig drukkolok egy ilyen alkotásnak, hátha most majd megmutatják!

0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről