Hellcats - 103 - Beale St. After Dark

Valahol ott hagytuk abba a sztorit az előző részben, hogy Dan Savannah pasija lett (még ha csak Marti anyja előtt is), most azonban igazi első randira készülnek. Mivel a csékának nincsen túl sok tapasztalata ezen a téren, nagyon izgul, és meggyőzi Martit, hogy ő és a csapattársak is menjenek vele. Dan ezen icuri-picurit meglepődik.

tovább>>

Halad előre az idő, de Savannah csak nem bír ellazulni. Lewis közbenjárásával oldódik meg a dolog: folyamatosan adagolják a szeszt! A lány becsíp és iszonyat nagyot bulizik (magához képest). Step-Up vonalon mozogva kint táncolnak már az, amikor Savannah meglátja Alice-t, amint a foci csapat irányítójával bemegy egy bárba, és utána megy - Dannel és Lewisszal a nyomában. Amikor meglátják, hogy mi folyik azok között, Lewis akcióba lép, és verekedés tör ki. A srácokat letartóztatják, a focistákkal egyetemben, de azokat hamar kiengedik az edzőjük közben járására. Ha nem akarják, hogy Dan és Lewis egész hétvégére őrizetben maradjon (ezzel a pom-pom fiú elbukná az ösztöndíját...), a lányoknak ki kell találniuk valami megoldást.

Itt jön a képbe az egyébként jogásznak készülő Marti egyik sztár-professzora, Julian Parish (Gale Harold), aki titokban a pitbull becenévre hallgat. Nem ok nélkül. Az éjszaka közepén Marti (akinek éppen Parish külön feladatán kellene dolgoznia) és a félig részeg-félig józan Savannah beállítanak a professzorhoz, hogy hozza ki a dutyiból a fiúkat. Ezzel pedig Marti gyakorlatilag az álmával hazárdírozik.

Egy utólagos megjegyzés: Miért kell Martinak folyton behúznia a hasát? Nagyon jó alakja van, semmi oka panaszra, de a köldökmutogatós részekben rengetegszer be van húzva a hasa. Néha már attól félek, hogy felrobban szegény! Vagy csak szőrszálat hasogatok?

Az epizód screenshotja:

A következő rész tartalmából:

0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről