Dead snow (náci zombik)

Ez a film jóformán az összes kategóriába sorolható.

Arról szól, hogy elmennek 8-an vakációzni a hegyekbe. Ebből a 8. ember már régóta ott van és majd találkoznak a házban, de nem jön el. Ezért a pasija felül a motorosszánra és elkezdi keresni. Meg is találja de csak a fejét és megtámadják a zombik, akik a 2. világháborús náci katonákból alakultak át és az ékszerekért, értékes dolgokért ölni tudnak. A csávó sikeresen megússza és elmegy vissza a lakáshoz mire már ott csak két haverja él és harcol a zombik ellen. (Másik 4ből 3 meghalt 1 pedig segítséget akart hívni de őt a saját pasija öli meg egy baleset folytán.) Beszáll ő is a harcba de meghal és a fő zombi pedig hív még pár száz ember :D. Elkezdenek menekülni és az egyik meghal a másik pedig rájön, hogy ha ad nekik értékes dolgokat akkor megmenekül. Egy egész láda aranyat ad nekik, de egy aranytallér a zsebében marad így mikor elmenekülne a kocsival az a padlóra hullik és megölik.

Még ez is a nagyon tömör változata a sztorinak.


A legjobb részek a mészárlásos és az öldökölősek :D. Ebben a filmben legalább ha sötét van akkor nem mennek be mint más horrorokba. Itt próbálják túlélni csak hát nem jön össze.

Érdemes megnézni és nagyokat röhögni a hülye megoldásokon ;). Ja és nem kell félni nem fogtok megijedni, nem éppen az ijesztegetésre van kitalálva a film. Inkább az "állatkodásra".

Köszönöm a figyelmet, Tricky.

4

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről