Supernatural 8x20 - Pac-Man Fever

Egy újabb szórakoztató mellékszereplő tért vissza közénk, akit az írók szépen be is zsúfoltak a középpontba, noha nem feltétlenül gondolom, hogy ennyire meghatározó szerepe lenne. A finálé már csak karnyújtásnyira van, nem értem miért kell egy teljesen random résszel tölteni az időt. Sokkal jobban örülnék egy egybefüggő 2-5 részes fő szállnak így a vége felé.

Felicia Day látogatott el ismét közénk és elhozva Charlie nem hétköznapi figuráját. A készítők rá is tettek egy lapáttal, eléggé középpontba helyezték a hölgyeményt, aki ennyire azért sziporkázó.

Charlie helyett sokkal jobban érdekelt Sam megváltozott állapota. A 3 hetes szünet előtt az ifjabbik Winchester sikeresen teljesítette a második próbát, ezzel saját egészségét még inkább leépítette. Jared Padalecki nagyon jól hozta a fájdalmaktól gyötrődő mártírt, aki a fegyvert is alig tudja megtartani nem hogy vadászni.

Pedig a szörnyek sosem alszanak, ezt hőseink mindig megtapasztalják. Ezúttal Charlie hozott nekik tennivalót. A nyomozgatós rész érdekes volt, most először láttam nagyon komikusnak, hogy egy hamis igazolvánnyal mi mindenre képes az ember ebben a világban.

Charlie elég sok műsoridőt kapott, még magánszáma is volt, sőt a múltjáról is megtudhattunk néhány érdekességet. Olyan érzésem volt, mintha egy rég nem látott fontos figurát hoztak volna el közénk, akit a rajongók könyörögtek ki. Ennyire azért nem érdekes a leányzó.

A sztori fő része nem haladt semennyit sem előrébb, ami a szezon ezen szakaszán elég elszomorító. A poénok nagy része betalált, bár az FBI-os pancserkedés kezd unalmas lenni. Viszont a repülő sörösüveg az elején nagyon tetszett, jót mosolyogtam rajta.

Az epizód vége egyfajta garancia is lehet, hogy innentől kezdve megalkuvást nem tűrően a főszál eseményeit követjük majd nyomon. Úgy legyen.

Összességében egy teljesen random részt láthattunk, ahol feltűnt egy kedvelhető mellékszereplő, más lényegesen nem történt.

6

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.

További információ a formázási lehetőségekről