Kedvcsináló - Miami Ink: A Tetoválók

 

 

A Discovery csatorna által sugárzott sorozat méltán népszerű a fiatalság körében.

A helyszín a floridai South Beach, ahol betekintést nyerhetünk a Miami Ink tetoválószalon mindennapjaiba.

A szalon alapítója Ami James és  Chris Nunez. Mindketten az életüket tették fel arra, hogy a világ legjobb tetoválóművészei lehessenek.

Itt dolgozik még Yoji Harada, akinek Ami a tanítómestere. Yoji szorgalmasan gyakorolgat, neveli a kislányát, miközben a művészek keze alá dolgozik folyamatosan. Darren Brass amilyen apró termetű, annál nagyobb tehetség. Suhanc korában sokat Graffityzett, ezért a betűk formálásának igazi mestere.

A  Love Hate Tattoos szalonban tevékenykedik Chris Garver is. Édesanyja már gyermekkorában megszeretette vele a rajzolást és a festészetet.

Cris meghökkentő tehetséggel viszi papírra a vendégek ötleteit és gonolatait. Pár perc alatt megrajzolja a sablont, majd kezdődhet is a kitetoválás.

Később segítségül hívják a bűbájos Kat Von D-t, aki végül állandó tag lesz. Jópár vendég kifejezetten Kat-et keresi, mivel ő a specialistája a fekete-szürke  illetve a portrétetoválásoknak. Művészeink csuklóig le vannak varrva egytől-egyig, de ezen nem is kell csodálkoznunk, hisz ha valaki, hát ők igazán szerelmesei ennek a művészetnek!

A sorozat sikeressége megkérdőjelezhetetlen, nem véletlenül tart már a IV. évad.

Az itt készült tevoválásoknak történetük van, legyen az egy pici tattoo a bokára, vagy egy egész hátas műremek. Naplóbejegyzések a múltról, amik szép emlékeket idéznek. Mindenkinek ajánlom ezt a sorozatot, garantált függőséget okoz, és jó eséllyel a néző hamarosan egy tetoválószékben találhatja magát. :)

0

Üdvözlök mindenkit! Remélem

Üdvözlök mindenkit!

Remélem tetszik a cikk nektek, lesz még folytatás ha minden jól megy! :)

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.

További információ a formázási lehetőségekről