Fringe 2x08 - August

Ezen a héten visszahoztak a készítők egy régi témát, amely biztosan sok rajongót foglalkoztat.

Ismét feltűntek a megfigyelők a színen. Jó nagy bajt is okoztak.

Engem lenyűgöz ez a sorozat. A legnagyobb erénye, hogy változatos és egészen kiszámíthatatlan. Az első évad fináléja pici csalódás volt, de a season 2 jó úton halad. Talán jobb is, mint az előző.

Részletek következnek...

Tudjuk jól, hogy a megfigyelőknek nevezett kopasz emberek sosem avatkoznak be. Csak teszik a dolgukat, jegyzeteket gyártanak, extra erősen eszik a kajájukat, de szinte alig kommunikálnak bárkivel. Pláne nem olyanokkal, akiket nyomon követnek.

Különösek ezek az emberkék. Biztos sokunkat érdekel, hogy mi járatban vannak, mit akarnak. Egy valami azonban bizonyos. Szinte mindig nagy horderejű eseményeknél bukkantak fel a történelemben. Úgy tűnik valami készül, ők pedig az előfutárai a „nagy eseménynek”.

Az utóbbi hónapokban több tucat jelentés érkezett, hogy látták a tipikus öltözetet viselő kopasz férfiakat. Ezen információ birtokában okkal reménykedhetünk, hogy az évad vége nagyon jó lesz.

Az egyikük – August – megszegte a legfőbb szabályt. Közbeavatkozott, elrabolva egy fiatal nőt. A balhé közben óvatlan volt és leleplezte magát, ezért került az ügy az áltudományos részleghez.
A férfi motivációját ekkor még homály fedte. Nem sokkal ezután kiderült, hogy a lány repülőgépe, amivel Rómába utazott volna, az óceánba csapódott.

Mindenki meghalt a fedélzeten. A megfigyelő ezúttal életet mentett. Tettét azzal magyarázta, hogy különlegesnek tartja a hölgyet. A többi kopasz azonban nem értett egyet ezzel az állásponttal, ezért egy bérgyilkost küldtek, hogy helyretegyék a megváltozott dolgokat.

Közben Walter egy-két jó tanáccsal látta el a renegát megfigyelőt, ezzel pontot téve az i-re, megmentve egy életet.

Sajnos most sem kerültünk közelebb az évad fő célkitűzéséhez, elég töltelékrész-szagú volt ez.

Összességében egy hangulatos, érdekes epizódot láthattunk, a random mivolta ellenére is élvezhető volt.

0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.

További információ a formázási lehetőségekről