Myra blogja

True Blood 2x01 - Nothing but the blood

Elérkezett hát az idő, hogy írjak a True Blood második évadáról, ami az Élőhalottak Dallasban címet kapta és már javában megy az HBO csatornán. Nagyon vártam, hogy sikerüljön megkapintani a 12 részt, csak két hetembe került. Az évad első részét meglepő módon egy közepesre ítélem, mert kevés volt benne az izgalom. Vártam, hogy esetleg valami újítást eszközölnek.

Folytatás...

0

Boncasztal

Boncasztal (Pathology)

Hatásos téma híján mégis csak muszáj elővenni egy régi jól beváltat, és erre írni egy forgatókönyvet. Ami igaz nem lett túl elmés, láttunk már hasonlókat, a színészekből is lehetett volna még mit kihozni, de mégis. Azért be kell látnom, valahogy mégis lekötött. Még engem is, (és most nem nagyképűségből) pedig olvastam már egy-két olyan orvosi témájú krimit, amitől felszaladt a szemöldököm.

Folytatás...

5

A Bakancslista

A Bakancslista

Morgan Freeman és Jack Nicholson a főszereplője ennek a 2007-es a filmnek, akiket én személy szerint nagyon kedvelek. A két színészóriás miatt is sejthető, hogy remek másfél órában lesz részünk. Így is lett. Igazi kikapcsolódás! A Bakancslista egy öröm-film némi szomorúsággal vegyítve. Két férfi találkozása, barátsága és életük utolsó nagy kalandjának végigkísérése sok humorral, iróniával, betegséggel való harccal.

Na de mi is az a Bakancslista?

8

Éberség

Éberség

Durva lesz...

5

True Blood 1. évad összefoglaló

True Blood - Inni és élni hagyni

A misztikusnak és félelmetesnek mondott vámpír-sorozat Charlaine Harris regénye alapján készült, amit hazánkban tavaly ősszel kezdett el vetíteni az HBO csatorna. Az Inni és élni hagyni címre hallgató 12 rész meggyőzte a vámpírrajongókat és kritikusokat egyaránt, így már a második évadot is elkezdték vetíteni. Allan Bole neve fémjelzi a sorozatot, aki többek között a Sírhant Műveket is írta.

Folytatás...

0

True Blood 2. évad

Sziasztok!

Mivel nagyon népszerű a True Blood című sorozat hazánkban is, úgy gondoltuk a Sorozatportal is végigkövetné az őrületet. A videón a 2. évad előzetesét láthatjátok. Én vállaltam el, hogy írok róla,  ehhez viszont szükségesnek találom az elsőt is felidézni. A következő bejegyzésem tehát, még az első évaddal fog foglalkozni.

0