Juice blogja

Kölcsöngyerek visszajár (Rent-a-Kid)

Szerintem sokan nem ismerik ezt a 95-ös alkotást. Nem tartozik a leghíresebb Leslie Nielsen filmek közé, sőt el is tér a már oly megszokott poéndömpingtől, de nekem személy szerint gyerekkori kedvencem. A történet ott kezdődik, hogy Harry (Leslie Nielsen) fia Cliff elutazik, s távollétében apjára bízza az általa vezetett gyermekotthont. Egyszerű, könnyen megoldható instrukciókkal látja el, Harry azonban ennyivel nem elégszik meg. :)

 

Tovább...

3

Az emberi százlábú - The Human Centipede (2009)

Szeretnék mindenkit óva inteni az alábbi filmtől, melyet muszáj volt a 'szar film' kategóriába sorolnom. Jómagam nem láttam a filmet, - csak a trailerig jutottam, de az elég is volt -. Elhatároztam, hogy soha, de soha nem fogok olyan filmről kritikát írni, amit nem néztem meg elejétől a stáblistáig. De most az egyszer kivételt kellett tennem.



Mengele nyomdokaiban
...

0

Rules of Engagement - Egy kapcsolat szabályai

Tegnap botlottam bele a Viasat 3-on. Szokásosan megnéztem az aznapi Jóbarátok részt, aztán ottragadtam a tv előtt, gondoltam belenézek ebbe is. Annak ellenére, hogy az események közepébe csöppentem és azt sem tudtam ki kicsoda, kedvemre való volt a sitcom, szimpatikus karakterekkel, gördülékeny, bár kicsit sablonos alapsztorival. Így hát utánaolvastam és beszereztem az első évadot, ami sajnálatos módon csak 7 részből áll.
A sorozat jelenleg a 4. évadnál tart.

Rövid ajánló...

0

One Tree Hill 7x22 (Évadzáró)

Eljött a május, és vele együtt a finálék ideje. A Tuti gimi rajongói méltán reménykedhetnek a 8. évados folytatásban egy ilyen évadzáró után. Személyszerint ugyanazt éreztem, mint a hatodik évad végén. Elvarrták a szálakat, mindenkinek álomszerűen alakult az élete, a történet véget ért.  Mindez tökéletes befejezése lett volna a sorozatnak. Aztán mégis rá tudtak tenni egy lapáttal, vagyis egy újabb évaddal. Tökéletes lezárásnak indult az utolsó rész, ám a végső 30 másodperc (ismét) felülmúlta önmagát, és sokkénk érte a nézőket...



Mi jöhet még ezután???

0

Modern family

Nem mindennapi kincsre bukkantam nemrég, a Modern család c. sorozat jóvoltából. Fergeteges vígjáték, szimpatikus karakterekkel és történettel. A műsort jelenleg az HBO Comedy vetíti hétfőtől-csütörtökig, de hamarosan jön az RTL Klubra is. Igazi kikapcsolódás egy fáradt nap végén, mindenkinek csak ajánlhatom...


Családba nem üt a ménkű...

0

Programajánló – Mozifanatikusok éjszakája 2010.

Idén, immár harmadszor kerül sor a "Mozifanatikusok éjszakájára". A résztvevők mindössze 2490 Ft-ért cserébe, este 6-tól reggel 6-ig megállás nélkül nézhetik a jobbnál jobb alkotásokat. (Egy film ára manapság úgy 1300 Ft körül mozog, így mondanom sem kell, mennyire megéri...) Az április 23-án megrendezésre kerülő programra a Palace Westend, Palace Lurdy, Palace Mammut, Palace Duna Plaza, Palace Nyíregyháza és Palace Kaposvár mozikban kerül sor, a jegy birtokában a 3D vetítésekre is be lehet jutni. Érdemes résztvenni, ha valaki elmulasztotta, vagy csak újra megnézné számára kedves filmjeit. 12 óra elég időt nyújt erre. :)) Említenék néhány filmet, a teljesség igénye nélkül. Terítékre kerül többek közt: Alice Csodaországban, Avatar, A bombák földjén, Párterápia, Viharsziget, de akár az Alkonyat és a Másnaposok is fellelhető. A részletes program a http://www.palacecinemas.hu/events/default.asp?cin=418&event=112 oldalon megtalálható. 

Jó szórakozást! Cool

0