boreeester blogja

Private Practice 04x04 A Better Place To Be

Ez az epizód szerintem elég szívet szorongatóra sikerült, ha fogalmazhatok így. Hiszen ki ne sajnálna egy hat éves kislányt, akinek se apukája, se anyukája, teljesen egyedül van a világban. Nincs senkije, akihez fordulhatna, vagy akiben megbízhatna. Igen, Betsey-ről van szó. Ő Dell kislánya, aki árván maradt a harmadik évad fináléjában. Persze nem csak erről szól a történet, de ez is egy igen fontos szál.

Tovább...

0

Eat Pray Love (2010)

Ízek,imák, szerelmek. Ahogy a cím is mutatja, ennek a filmnek a középpontjában az ételek, a spiritualitás és még egy kis szerelem is szerepet kap. A film, valamint az azonos című könyvváltozat is igaz történeten alapul. Az írónő, Elizabeth Gilbert a saját történetét meséli el nekünk. Egy év kulináris és spirituális utazás Itáliában, Indiában és Indonéziában, amely segít kilábalni a depressziójából. Röviden erről szól a film, ám még mielőtt részletekbe bocsátkoznánk, szeretném elmondani, hogy rám milyen hatással volt a film.

Az első, talán fél órában egy kicsit megijedtem, mert elég nehezen indult el a film, néhány oldalt olvastam a könyvből, és a filmben kicsit máshova tették a hangsúlyokat. De a nehéz kezdés után egy meglehetősen élvezetes folytatást kaptunk. Persze nem érdemes éhesen menni a moziba, mert telis tele van ízletes ételekkel, ami persze nem túl meglepő azok után, hogy kiderült, saját étel-felelőse volt a stábnak. El tudjátok képzelni? Egy ember, akinek csak az a munkája, hogy a filmben megjelenő ételek jól nézzenek ki…

Tovább…

6

Comic Con -- Castle felolvasás (Nathan Fillion, Stana Katic)

Tudom, hogy nem én szoktam írni a sorozatról, de tegnap ráakadtam erre a videóra, amin mondhatni halálra röhögtem magam, és azt is tudom, hogy nem szokás ilyen videókat ide kirakosgatni, de annyira megtetszett, hogy mindenképpen szerettem volna veletek is megosztani! Nathan Fillion és Stana Katic felolvas Castle könyvéből (igen, ez az amit a sorozatban ír Castle, a Heat Wave, meg lehet nézni, az ő nevén fut, és lehet is kapni -nekem van! :P) Na, de ennyit elöljáróban, jó szórakozást!! : )

0

Glee 02x02 Britney/Brittany

Ebben az epizódban Brittany kapta a főszerepet. Ő eddig meglehetősen kevésszer szerepelt, ahhoz képest, hogy minden részben benne volt eddig. Ha jól tudom, ezt most próbálják orvosolni az alkotók, amit ezzel a résszel kezdtek el. Az történet alapját a Brittany és Britney Spears között fellelhető hasonlóságokra építették. Ami pedig még egy plusz pontot érdemel, hogy maga Britney is feltűnik vendégszereplőként.

Mindezt összevetve nekem mégsem nyerte el igazán a tetszésemet ez a rész. Egy kicsit zavaros volt a történet, úgy éreztem, hogy nem volt igazán felépítve, sőt egy kicsit nekem közönséges is volt néhol.

Most pedig lássuk mi is történt...

0

Glee 02x01 -- Audition

Hosszú várakozás után végre eljött a Glee második évada is. A sorozat egyre nagyobb népszerűségnek örvend Amerikában, híresebbnél híresebb sztárok szeretnének csatlakozni a csapathoz egy-egy epizód erejéig. Igen valószínű, hogy hamarosan egy hatalmas Glee-kultusz fog kibontakozni. A sorozat mondhatni egy forradalmian új stílust indított el a siker útján.
Az évad első epizódja egészen jól sikerült, tele ismertebbnél ismertebb mai slágerekkel.

Na, de lássuk inkább, hogy mit tartogat nekünk az új évad...

0