március 2014

Szeretnéd, hogy tovább éljen a sorozatportal.hu?

Igen
82% (144 szavazat)
Nem
10% (17 szavazat)
Nem érdekel / üres szavazat
9% (15 szavazat)
Összes szavazat: 176

Vége? - 2014. március 17.

      5 év
2328 blogbejegyzés
  735 filmkritika
  139 különböző sorozat
1018 sorozatokkal kapcsolatos bejegyzés
    57 magyar felirat
  264 előzetes
    12 szerkesztő
1057 hozzászólás

Az elmúlt időszak sok nehézséget hozott az oldal életébe. Szerkesztők jöttek, beleuntak, elmentek. Végül csak a két alapító maradt, de már mi sem bírjuk úgy, mint régen. Határozatlan időre bezárnak a kapuk. Lehet, hogy végleg. Lehet, hogy nem.

Ha valaki szeretné átvenni az oldalt, keressen bennünket az info@sorozatportal.hu címen.

Egy kis kedvesség az érdeklődőknek. Az oldal összes bejegyzése itt megtalálható egy helyen.

 

The Walking Dead 4x13 - Alone

5

Nagyon érdekes módon vezetik saját történetük fonalát az alkotók. Legutóbb egyetlen kis csapat kálváriáját láthattuk, most megint ők voltak a középpontban kiegészülve még egy másik csoportosulással. A probléma mindössze annyi, hogy nem haladtunk előre semmit. Az utóbbi időben nagyon gyengének érzem a részeket, pedig pont olyan környezetbe kerültek hőseink, amit mindig is vártam. A szabadban lévő kolbászolás, a bezártság, a természet mind nagyon jók, de sokkal több írói vénára lenne szükség, hogy át is tudják adni nekünk azt, amit szeretnének.

Hannibal 2x02 - Sakizuki

7

Kíváncsian váltam a folytatást, nagyon is érdekelt, hogy miképp fogják a készítők újra összehozni Hannibalt és Willt ugyanolyan hangulatban, mint az első évad során. Valahogy fontosnak érzem, hogy visszatérjünk az alapállapotba és ezek ketten kvázi barátok legyenek, miközben Hannibal macska-egér játékot űz Willel, aki viszont sokkal többet kibír, mint az sokan gondolnák. Ezek mellett pedig ott van még az új eset, amelynek felgöngyölítésében jelentős előrelépés történt ezen epizód során.

Supernatural 9x15 - Thinman

5

Ismételten kaptunk egy olyan epizódot, amely poénosnak indult, de valahogy mégsem az lett belőle. Pedig régen nem látott ismerősök is visszaköszöntek, akik eddig mindig humoros etapokban tűntek fel, de még így sem tudott sikeres lenni a rész. Nincs bajom azzal, ha az adott epizód komoly vagy éppen komolytalan, de mindkettő egyszerre ne legyen, mert sokkal rosszabb hatással lesz mindenre.

Hannibal 2x01 - Kaiseki

8

Amikor az első promók és hírek napvilágot láttak az NBC újoncáról nem gondoltam volna, hogy ilyen sorozatot kapunk. Az első évad megmutatta, hogy a televíziózásban egy viszonylag szokványos történetet is el lehet mesélni teljesen másképpen. Nagy kihívás vár a készítőkre, mert tartaniuk kell azt a színvonalat, amit saját maguk előtt felállítottak mérceként. A rajongó az egy olyan állatfaj, amely nem szeret engedni az elvárásokból. Szerencsére a második szezon nyitó része pont olyan remek lett, mint amilyet vártunk.

The Walking Dead 4x12 - Still

5

A feliratkészítőknek kicsit lazább dolguk lesz most. Elég meglepő volt, hogy 7 percnek kellett eltelnie, amíg valaki megszólalt. A dialógusok ezt követően sem szárnyaltak túl magas ívben, ami még nem is lett volna baj, de maga az epizód hangulata sem jött át úgy, ahogy szokott. Egy elég gyengécske etapon vagyunk túl, amin nagyon az látszott, hogy lehetőleg minél kevesebb pénzből legyen kihozva a mondanivaló.